top of page
47452642_731453887222800_8620841709237960704_n_edited.jpg

Questions and answers

 • Vad behöver jag för att börja träna Krav Maga?
  Till provträningen är det inte nödvändigt att ta med någon skyddsutrustning. Men om du har boxningshandskar, benskydd, tandskydd eller skrevskskyddfår du gärna ta med dessa till din första träning. Ta med en vattenflaska! Det går bra att träna i vanliga träningskläder: en t-shirt och byxor / tights. På klubben i Södermalm går det bra att träna barfota. Se till att du tar av dig halsband, piercingar och ringar före träningen för att undvika skador på dig själv eller andra. ​
 • Vad är den obligatoriska utrustningen för alla aktiva medlemmar?
  - Boxningshandskar - Benskydd - Skrevskydd - Tandskydd - Vit officiell KMG-t-shirt (krav vid gradering)
 • Var kan jag köpa skyddsutrustning?
  Du kan köpa boxningshandskar, benskydd, tandskydd och skrevskydd på klubben eller i vår online butik eller andra återförsäljare av sportutrustning, t.ex. jabb.se.
 • Var kan jag köpa KMG-kläder?
  Nere på klubben eller i vår online butik. Vi har KMG-t-shirts, byxor, vattenflaskor och hoodies till salu. Du kan också beställa KMG kläder och utrustning från www.kravmaga.se
 • Kan jag bli medlem när som helst under terminen?
  Ja! Du kan boka en gratis provträning och också bli medlem i Stockholms Krav Maga Klubb när som helst under terminen förutsatt att det finns platser kvar.
 • Jag vill börja träna hos er. Hur ska jag göra nu?
  För att träna hos oss så måste du skapa ett konto på vår hemsida och betala in medlemsavgift (Årsavgift). Sedan väljer du gruppen som passar dig, betalar in terminsavgift och dycker upp på nästa träning. Ladda gärna ner vår app. Där kommer du att kunna kommunicera med instruktörer, andra medlemmar och bocka in dig på träningspass.
bottom of page